TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„Urșii koala au ajuns să fie listați în două categorii – vulnerabil și în pericol de dispariție în doar un deceniu. Este un declin șocant de rapid.

Decizia de astăzi este binevenită, însă ea nu va opri specia din a aluneca spre dispariție decât dacă este acompaniată de legi ferme și de stimulente pentru protejarea habitatelor”, spune Stuart Blanch de la WWF Australia.

Cercetătorii avertizează că schimbările climatice vor exacerba condițiile care au dus la această situație, afectând inclusiv sursele de hrană ale urșilor koala.

Ea a spus și că autoritățile pregătesc un plan de regenerare, iar planurile de dezvoltare a terenurilor vor fi evaluate și pentru impactul pe care îl au asupra speciei.

Anul trecut, o investigație din statul New South Wales a concluzionat că urșii koala vor dispărea până în 2050, dacă nu se acționează ferm.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide