BREAKING NEWS
  • 10:52 » Ce așteaptă Dan Petrescu? Motivul pentru care ar amâna preluarea naționalei: „Vă spun eu de ce trage de timp!”
  • 10:49 » Oferta pusă de masă de FRF pentru Dan Petrescu » Ce salariu i-a propus Federația în comparaţie cu ce are la CFR Cluj
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tot mai multă lume arată cu degetul spre incompetența primarului și a acoliților săi, care se zbat să… mărească taxele. PSD s-a luptat din toate puterile și va continuă bătălia ca timișorenii să nu dea mai mulți bani la impozit. Bătălia finală se va da în decembrie.

„Prinsă în propriile jocuri de interese și incompetență, administrația Fritz face din nou un pas înapoi. Hotărârea Consiliului Local privind majorarea taxelor și impozitelor în Timișoara pentru anul 2022 a fost revocată, de frica unei acțiuni în instanță. Aceasta datorită consilierului local PSD, Radu Țoancă, care a depus o plângere către prefectură prin care cerea verificarea legalității reluării votului, la plenul din octombrie al CL Timișoara. Hotărârea prin care au fost triplate impozitele pentru persoanele fizice care dețin spații nerezidențiale și a crescut cu 20% impozitul pe locuințe a fost revocată în urma unei adrese din partea Prefecturii Timiș, care i-a dat dreptate lui Țoancă în privința vicierii votului pe această hotărâre.

Mai există o șansă, la plenul CL Timișoara din decembrie, ca timișorenii să plătească taxe și impozite mai mici, dacă trec de vot amendamentele propuse de PSD și PNL. Și evident, dacă Raul Ambruș, „consilierul-joker”, exclus din PNL, va vota în interesul timișorenilor și nu împreună cu consilierii USR care votează doar pentru a-i face pe plac primarului Dominic Fritz. Un primar prea puțin sau deloc preocupat de problemele reale ale Timișoarei”, spune parlamentarul de Timiș, Sebastian Răducanu.

Sursa Gazetadinvest.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide