BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

VÂNĂTOAREA CONTINUĂ

Teoretic, într-un sistem totalitar (dar mai ales în democrație) regulile trebuie respectate. Oricât de aberante ar fi.

Australia a ales, prin intermediul politicienilor, să meargă pe sistemul chinezesc de restricții, lockdown-uri și ”lagăre de reculegere”. Populația s-a vaxsinat în proporție de 80 la sută. Indisciplinații au fost vânați pe străzi, bătuți, gazați. Tratați ca niște animale.

Și acum vine cazul Djokovic. Sănătos, testat, apt de joc. Globaliștii susțin că Nole ar fi trebuit să respecte regulile. Că nu poate juca tenis decât dacă-i vaxsinat (sau are contraindicații serioase). ”Infectarea nu este considerat motiv suficient pentru exceptarea de la vaxsinare”, pretind politicienii australieni, fără prea multe argumente științifice. Practic, doar cu argumentul forței brute. Așa am hotărât noi, deci așa este corect.

”Am anulat viza deținută de domnul Novak Djokovic pe baza motivelor de sănătate și ordine. Guvernul Morrison este angajat ferm în a proteja frontierele Australiei, în special în legătură cu pandemia de Kovid”, zice ministrul Hawke. Sigur, nu rezultă de nicăieri în ce fel ar fi reușit Nole să amenințe populația din Australia. Poate doar pe Nadal și Federer, în ultimă instanță.

Dincolo de ”erorile umane” admise de Djokovic, rămâne esența problemei. Cât de normal este ca sportivii să fie tratați ca niște infractori, doar pentru că au ales să nu se vaxsineze? În funcție de deznodământul din dosarul ”Australian Open”, vom ști încotro ne îndreptăm. Și dacă corecția aplicată lui Nole va fi un ”bun” exemplu de urmat și de către alte țări.

Până la urmă, politicienii australieni sunt liberi să ceară și 10 doze booster la Grand Slam-ul din 2023. E opțiunea lor. Însă ceea ce într-adevăr dă de gândit este virulența cu care mulți europeni (inclusiv românași de-ai noștri) îl atacă pe Nole. Și nu oricum, ci ca și când ar fi amenințatea nr. 1 a planetei.

Meteoritul care aduce Apocalipsa, dacă umblă nevaxsinat prin spațiul cosmic.

Sursa Adrian Onciu


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide