TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Variantă-surpriză la Sepsi, după demiterea lui Leo Grozavu » Primul nume apărut pe lista scurtă

Sepsi s-a despartit astazi de Leo Grozavu si caută de urgență un înlocuitor. Primul nume apărut pe lista scurtă a covăsnenilor: Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo.

A fost agitație toată ziua în birourile șefilor lui Sepsi. Discret de obicei, clubul lui Laszlo Dioszegi a ținut capul de afiș al știrilor în această seară.

Flavius Stoican, varianta-surpriză a lui Sepsi?

Șefii lui Sepsi s-au gândit la o listă scurtă de înlocuitori, iar pe ea a fost trecut și Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo. Acesta e liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu, iar o mutare la Sfântu Gheorghe i-ar relansa complet cariera.

În ultimii ani, olteanul a pregătit echipe din liga secundă, după ce în trecut a avut două experiențe la Dinamo și una la Poli Iași, ambele pe prima scenă.

Variantă-surpriză la Sepsi, după demiterea lui Leo Grozavu » Primul nume apărut pe lista scurtă
„Stoicanetti” așteaptă de mult timp revenirea la un club cu pretenții / foto: Arhivă GSP

Pe lângă Stoican, șefii lui Sepsi studiază și pista unui antrenor din străinătate.

Leo Grozavu e istorie la Sepsi!

Leo Grozavu (54 de ani) nu mai continuă la Sepsi Sfântu Gheorghe! Rezultatele modeste din acest start de sezon i-au fost fatale tehnicianului, care astăzi a purtat tratative cu șefii pentru rezilierea contractului. Patronul clubului a anunțat deja că echipa va fi condusă de secunzi în următoarea perioadă. Grozavu vrea să vadă banii înainte să semneze rezilierea amiabilă.

„N-am discutat decât telefonic cu cei de la club. Eu nu țin de scaun, nu am ținut niciodată, dar normal este să mi se respecte contractul. Peste tot am lăsat loc de bună ziua. Așa voi face și aici, dar în condițiile normale”, a transmis Leo Grozavu, pentru GSP.ro.

Sepsi caută un înlocuitor pentru Leo Grozavu / foto: GSP

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide