TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Veste uriașă pentru cei cu pensia pe card! E o schimbare istorică în România

În cursul zilei de vineri, fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a postat pe Facebook o veste extrem de bună pentru pensionarii care primesc pensia pe card. Fostul oficial spune că în curând și talonul ar putea fi trimis în format electronic.

Anunțul momentului pentru cei care primesc pensia pe card! Schimbare uriașă în România

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre talonul mov. Aceasta a notat că în scurt timp, pensionarii care primesc pensia pe card, vor primi, în scurt timp, și talonul mov tot în format electronic.

”Vești bune! Mai sunt câteva zile și ieșim la lumină și cu talonul mov transmis electronic, la cerere, către pensionarii care primesc pensia pe card. Anunț când văd eu, cu ochii mei, că funcționează în portalul Casei Naționale de Pensii Publice. Sunt pensionari care folosesc tehnologia și care nu au de ce să nu se bucure de avantajele ei inclusiv în sensul de a-și face programul cum vor, fără să mai aștepte poștașul acasă pentru a le aduce talonul mov, (încă) necesar pentru accesarea unor servicii. La ei m-am gândit în proiectul meu de lege pe care l-am dus la bun sfârșit în Parlament, la finalul anului trecut”, spune fostul ministrul.

Violeta Alexandru a precizat că ”pensionarii care nu doresc să îl primească electronic, îl primesc la fel ca până acum: de la poștaș. Cei care primesc pensia în numerar, primesc banii și talonul când vine poștașul”.

Violeta Alexandru: Ne auzim săptămâna viitoare pe acest subiect

Fostul ministru a mai spus că lucrurile se mișcă destul de greu atunci ”când vine vorba de a oferi”, însă a promis să se va ajunge la un rezultat în curând.

”Greu se mișcă lucrurile când vine vorba de a oferi, în mod concret, servicii civilizate oamenilor dar ajungem noi la rezultat și aici. Discuții peste discuții, reveniri pentru a nu se ascunde subiectul în sertar, insistențe, rezistență la obținerea de rezultate rapid cu gândul la banii europeni care aduc și creșteri de salarii (și atunci de ce să faci lucrurile repede!?) și licitații de milioane de euro pentru ceva ce se vede că poate fi făcut cu costuri de bun simț. Toate experiențele le-am avut”, spune fostul ministru al Muncii, adăugând ”ne auzim săptămâna viitoare pe acest subiect. Nu renunț până nu văd că, dincolo de legile pentru care mă lupt în Parlament, se pun și în practică măsurile și oamenii văd schimbare. Câte legi nu s-au votat și nu s-a schimbat nimic…. Cu mine trebuie să se poată!”.

Sursa capital.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide