BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pentru că nu ne dorim să vă mai ținem în suspans, episodul special va putea fi vizionat pe HBO Go începând cu data de 27 mai, anul acesta. Filmările au fost încheiate luna trecută, iar producătorii au muncit zi și noapte pentru ca întregul episod să fie gata cât mai repede, spre deliciul publicului di toată lumea.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore a fost urcat pe YouTube trailerul oficial al episodului, în care cei cinci prieteni au fost surprinși în timp ce mergeau pe platourile de filmare. Cei care au urmărit cu interes întregul proces de filmare și editare a scenelor au declarat că va fi un real succes, iar fanii vor fi mulțumiți de întreaga producție a sitcom-ului.

 

„FRIENDS”, unul dintre cele mai apreciate seriale

Serialul „FRIENDS” a fost difuzat între 1994 și 2004, captând atenția oamenilor din toată lumea. Acesta are 10 sezoane și urmărește poveștile de viață a celor cinci prieteni, care au ajuns să împartă și bune și rele.

Jennifer Aniston a declarat la un moment dat că inițial ea a mers să dea probă pentru rolul lui Pheobe, însă producătorii au considerat că i se potrivește mai mult personajul lui Rachel,


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide