BREAKING NEWS
  • 20:50 » Badantă româncă, bătută cu bastonul și legată cu o curea de către bătrânul italian pe care îl îngrijea
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Vești noi pentru fanii „Grey’s Anatomy”: ce se va întâmpla cu celebrul serial

„Grey’s Anatomy” are toate șansele ca, la un moment dat, să intre în Cartea Recordurilor, ca fiind unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din toate timpurile. Cu o istorie lungă în spate, datând din 2005, producția continuă să fascineze și astăzi. (Playtech)

Putem să afirmăm, fără urmă de îndoială, că „Grey’s Anatomy” și-a câștigat locul în inimile iubitorilor de filme seriale, personajele devenind, de asemenea, adevărate simboluri cult care, în mod cert, nu vor fi uitate atât de ușor, în ani.

Ce se întâmplă cu „Grey’s Anatomy”

Vestea bună este că serialul „Grey’s Anatomy” va mai rămâne un pic cu noi. Conform a ceea ce știm până în acest moment, iubita serie va fi reînnoită pentru un nou sezon, a anunțat ABC. Așadar, cei care se temeau că nu vor mai auzi niciodată de Meredith Grey, pot răsufla ușurați: sezonul 19 este o certitudine.

Ba mai mult, așa cum producătorii au anunțat, în 2021, că sezonul 18 nu avea să fie ultimul, se pare că nici cel cu numărul 19 nu va marca sfârșitul unei generații.

„Grey’s Anatomy este un adevărat fenomen, îndrăgit de publicul din întreaga lume. Fie că îl prind live pe ABC, fie că îl urmăresc în binging pe Hulu sau poate la nivel global pe Disney + sau Star +, este clar că fanii nu se pot sătura de geniala creație a Shondei Rhimes”, a declarat Dana Walden, președintele departamentului de divertisment, din cadrul Walt Disney Television.

„Avem încredere deplină în Shonda, Krista Vernoff, Ellen Pompeo, dar și întreaga echipă de creație că, împreună, vor reușit să spună noi și noi povești care să prindă la public și care vor continua să se concentreze pe medicina modernă, să abordeze problemele care definesc, în acest moment, lumea din jurul nostru, dar și să rezoneze profund cu fanii loiali ai serialului, în anii ce vor urma”, a mai spus aceasta. 

Sursa: Playtech


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide