TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

VIDEO | Gest revoltător făcut de o bloggeriță într-un supermarket: „Microbii întăresc sistemul imunitar și ajută la digestie”

Un videoclip postat de o bloggeriță, cunoscută pentru opiniile ei extrem de vehemente împotriva vaccinurilor, a devenit viral în mediul online, iar internauții au fost îngroziți de ceea ce au văzut. În imagini apare o femeie care, ajunsă într-un supermarket, începe să lingă lucruri la întâmplare, spunând că acest „exercițiu” îi întărește imunitatea și o ajută la digestie.

În imaginile surprinse și postate chiar de femeia în cauză se vede cum această ajunge în supermarket și linge majoritatea lucrurilor pe care le poate atinge. În clipul de 20 de secunde, bloggerița Jodie Meschuk linge căruciorul de cumpărături, mânerul ușii, marginea unei pungi de plastic și cam orice altceva poate găsi.

Și cum imaginile nu ar fi fost de ajuns, femeia a adăugat clipului și o descriere ce a scandalizat internauții.

„Germenii întăresc sistemul imunitar, expunerea la germeni creează mijloace de apărare împotriva astmului și alergiilor. Microbii ajută la digestie”, a scris bloggerița.

Femeia a rămas fără cont de Instagram

Meschuk a postat clipul pe pagina sa de Instagram cu peste 17.000 de urmăritori, iar de acolo, imaginile revoltătoare au ajuns pe toate rețelele sociale, distribuite de internauții care au criticat-o pentru gestul ei, scrie DailyMail.

Acum, bloggerița a rămas și fără contul de Instagram, după ce platforma i l-a blocat, ca urmare a încălcării politicilor privind Covid-19 și vaccinarea, a confirmat un purtător de cuvânt al Facebook pentru Insider.

În martie anul trecut, un tânăr de 21 de ani din Statele Unite, influencer pe rețeaua de socializare TikTok, a fost infectat cu coronavirus după ce a lins un vas de toaletă în cadrul unei provocări denumite “Cooronavirus Challenge”.

Sursa: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide