BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

                VIDEO: Iată cum a fost primită o profesoară, în ultima ei oră de dirigenție la clasă, de catre elevii unui liceu!

              Cum s-au despărţit de diriginta lor elevii unui liceu din Vâlcea. Momentul, emoţionant până la lacrimi: „Dragostea pe care v-o purtăm e infinită“

Elevii unei şcoli din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, au organizat o ceremonie emoţionantă în momentul despărţirii de diriginta lor, care urma să plece în concediu de maternitate.

Surpriza de care a avut parte o profesoară de franceză a şcolii din Vâlcea, poreclită „Corendix”, care urmează să plece în concediu maternal a fost una de proporţii. Elevii clasei a IX-a C de la Colegiul Naţional „Gib Mihăescu” din municipiul Drăgăşani – Vâlcea, cea la care este şi dirigintă, au întâmpinat-o cu flori, confetti, artificii, baloane şi melodia „Mulţumesc, iubită mamă!”, apoi în şir indian i-au prezentat diverse mesaje scrise pe cartoane în care şi-au arătat dragostea şi preţuirea pe care i-o poartă.

„Doamna dirigintă, nu a fost o perioadă lungă de timp de când aţi fost împreună cu noi, dar ne-am îndrăgostit de dumneavoastră, pentru că sunteţi un om perfect şi de oamenii perfecţi te îndrăgosteşti imediat. Nu cred că există cuvinte pe lumea asta să exprime iubirea noastră. Ni se frâng inimile, deoarece ne părăsiţi, chiar dacă este pentru o perioadă scurtă de timp, dar să ştiţi că o să vă aşteptăm cu braţele deschise si gata să creăm noi amintiri împreună.

                    Ne-aţi fost dirigintă, profesoară, mamă, prietenă, psiholog, aţi fost diriginta perfectă şi nu există o altă persoană la fel de mărinimoasă, sufletistă, plină de viaţă. Sunteţi perfectă şi vă iubim enorm. Din cauza emoţiilor nu ştiu ce să mai zic, am rămas fără cuvinte… dar faptele noastre arată ceea ce simţim pentru dumneavoastră. Va iubim enorm❤️ … “, a scris pe Facebook cel care a şi postat filmarea cu surpriza pentru profesoara Iuliana Corendea.

Mesajele prezentate de colegii săi dirigintei au fost în acelaşi stil: „O să vă aşteptăm înapoi cu braţele deschise”; „Dragostea pe care v-o purtăm este infinită”, „Vă iubim până la cer şi înapoi”, „Nu am avut nevoie de o perioadă prea lungă de timp, ca să ne ataşăm de dumneavoastră”, „Poate că dumneavoastră sau chiar noi avem lacrimi în ochi acum”, „Iubirea noastră pentru dumneavoastră nu se poate exprima în cuvinte”.

Mai toţi elevii profesoarei Iuliana Corendea au dorit să-i facă un mic cadou de despărţire: body-uri personalizate pentru bebeluş, torturi, flori şi alte daruri, în speranţa că se vor reîntâlni cât mai curând, în aceeaşi formulă.   Modul emoţionat prin care nişte elevi se departe de profesoara lor de franceză care va intra în concediu maternal, la Drăgăşani .

ATI ELEVI DE LA O ALTA CLASA DIN ACELASI LICEU AU PREGATIT UN VIDEOCLIP EMOTIONANT CU OCAZIA TERMINARII CELOR 12 CLASE! VA MAI ADUCETI AMINTE DE ANII DE LICEU?

DACA V-A PLACUT ARTICOLUL: LIKE PE PAGINA DE FACEBOOK


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide