BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

VIDEO Imagini aeriene cu cozile de pe A2, după carambolul a 55 de autoturisme

Sursa foto: captură video Inspectoratul General de Aviație al M.A.I.

Inspectoratul General de Aviație al M.A.I. a dat publicității imagini filmate din elicopter de la seria de accidente înregistrate vineri dimineață, pe Autostrada Soarelui. Instituția anunță că aparatul de zbor a survolat doar zona, fără a fi nevoie de a prelua vreun pacient și transportat la spital.

În total, 16 persoane au fost transportate la spital, din care 5 copii și 11 adulți. Alte 8 persoane au primit îngrijire medical la fața locului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea a anunțat că începând cu ora 10:30 se dezactivează Planul Roșu de intervenție. Acesta a fost activat în această dimineață, la fața locului ajungând peste 30 de ambulanțe.

În urma accidentelor a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cauzele luate în calcul sunt ceața și nerespectarea distanței, au declarat surse pentru G4Media.

Sursa: G4Media

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide