BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

VIDEO. Imagini dramatice de la morga Spitalului Universitar. „Pentru mine, vaccinul înseamnă să nu ajung aici”

INSTANT_MORGA_UPU_SUUB_18_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Covid-19 ucide mai mult decât orice altă boală. Zilnic, pleacă dintre noi 400 de părinţi, bunici, copii ori adolescenţi. Angajaţii de la morgă spun că n–au văzut niciodată atâția morți. Nu mai au loc să le depoziteze trupurile şi transmit un mesaj dur: ar trebui să ne vaccinăm ca să nu ajungem în frigidere, nu ca să mergem la cafea cu prietenii. Jurnalistul Digi24 Carla Tănasie a filmat la morga Spitalului Universitar. Atenție, urmează imagini dramatice și detalii care vă pot afecta emoțional!

Ana Duțu – asistent medical șef: Rar s-a întâmplat să avem spațiul ăsta un pic aglomerat, dar ca în ultimele 3 săptămâni, nu am văzut niciodată. Valul ăsta 4 e o acumulare de valuri 1, 2 și 3. Toți aduși erau lăsați în spațiile rămase goale. Lângă frigidere, pe holuri, în față la birourile de decese…

Pare descrierea unei imagini dintr-un război pe care societatea a dovedit că vrea să îl piardă, deşi avem muniţia necesară să îl câştigăm: vaccinul.

-Ați avut și adolescenți?
Ana Duțu – asistent medical șef: Da. 16 ani, 20 de ani, fără comorbidități. Toți, 99% din cei pe care îi vedeți aici sunt nevaccinați.

-Câte sicrie ies pe zi?
Ioniță Claudiu – asistent autopsie: Nu știu să fac o medie exactă. În jur de 15, 20 pe zi. Sunt familii care nu cred în așa ceva. Că au avut alte boli, noi dăm din pix. Nu e nimic din pix.

Relatările pacienţilor care își văd colegii de salon murind sunt dramatice.

-E groaznic ce e aici. Unul plânge, altul țipă, altul moare, altul tușește. Vă dați seama, te distruge psihic. Nu mai e vorba de boala în sine.

Ioniță Claudiu – asistent autopsie: Este de nedescris ce se întâmplă. Nu există termen de comparație. Nu putem să comparăm cu nimic, că n-am trăit așa ceva. Undeva la 99% sunt persoane nevaccinate.

România este printre puţinele ţări cu rata de vaccinare sub 40%. Iar acest lucru se vede: spitalele, dar şi morgile au devenit neîncăpătoare.

Ioniță Claudiu – asistent autopsie:  Sunt vaccinat. Și cu doza booster. Recomand vaccinarea. Pentru mine vaccinul nu înseamnă să beau o cafea cu prietenii sau să mă duc la un concert, ci să nu ajung aici. Asta înseamnă vaccinarea, să nu ajungi aici.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide