TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bărbatul care a intrat cu șalupa în plin în caiacul de pe Dunăre este fost polițist de frontieră: „A fost o neatenție”

caiac accident

Un caiac cu patru tineri a fost lovit în plin de o șalupă.

Salvatorul celor patru sportivi din caiacul lovit în plin de o șalupă condusă de un fost polițist de frontieră este tot polițist. Chiar fost coleg cu cel care spune acum că din neatenție a intrat în viteză în caiacul în care se aflau patru persoane.

Impactul a fost atât de puternic încât caiacul s-a rupt în două, iar sportivi aflați în el au scăpat ca prin minune.

Cel care a intervenit pentru a-i scoate pe tineri din apă este un polițist de frontieră activ aflat în timpul liber.

Maria Moiș, jurnalist Digi24: Un ofițer activ în Poliția de frontieră din Orșova, este cel care a văzut accidentul și a intervenit să îi scoată din apă pe cei patru sportivi și să-i ducă la mal. Unul dintre ei avea mâna ruptă, motiv pentru care a primit asistență medicală. Dezvăluirea despre salvatorul care i-a ajutat pe tineri a fost făcută chiar de Poliția de Frontieră pe pagina de Facebook.

În replică, la faptul că autorul este un fost polițist de frontieră care s-a pensionat în urmă cu trei ani.

Polițistul pensionat spune că regretă ce s-a întâmplat și că a fost vorba despre o neatenție, iar acum va suporta toate consecințele.

Poliția de Transporturi Navale a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

VIDEO. Incident grav pe Dunăre: Un caiac cu 4 tineri sportivi a fost lovit în plin de o șalupă

Imagini șocante la Orșova, unde un caiac cu patru tineri a fost lovit în plin de o șalupă de mare viteză. Momentul a fost surprins de câteva persoane care erau într-o altă ambarcațiune aflată în apropiere. De altfel, ei sunt cei care i-au recuperat pe cei patru băieți din apă, după ce caiacul lor a fost rupt în două și răsturnat în urma impactului.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide