TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sub ochii polițiștilor un bărbat din Buzau a fost urmărit și bătut în trafic de trei indivizi.

Scene incredibile au fost filmate în județul Buzău. Un bărbat a fost urmărit, blocat și bătut în trafic de trei indivizi, iar totul s-a petrecut sub privirea polițiștilor, care au avut nevoie de intervenția mascaților să îi calmeze pe bătăuși. Deși în înregistrare se vede clar că agenții sunt depășiți de situație, reprezentanții Poliției spun că intervenția a fost una reușită. În urma incidentului, cei trei agresori au rămas liberi. Procurorul de caz nu îi consideră periculoși.

Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

În imagini se vede și cum bărbatul a sunat la 112, iar de acolo i s-a spus că va ajunge și Poliția: “V-am trimis echipaj de poliție acolo.  Rămâneți pe loc. Sunt în mers și ei. Vin spre dumneavoastră!” Doar că polițiștii s-au văzut total depășiți de situație și au solicitat, la rândul lor, intervenția mascaților.

Buzoianul ar fi început să filmeze în timp ce conducea, încercând să scape de un grup de vânzători de pui și găini din comuna Săpoca, pe care i-a acuzat că vând în mod ilegal. Acesta era cu poliția în telefon când a fost blocat în trafic și apoi atacat de vânzători.

Reacția IPJ Buzău, după ce un bărbat a fost bătut de față cu polițiștii, iar agresorii lăsați liberi: “Intervenția a fost una reușită”

Imagini demne de Vestul Sălbatic au fost filmate în județul Buzău. Un bărbat a fost urmărit, blocat și bătut în trafic de alți 3 indivizi, totul sub ochii polițiștilor, care au avut nevoie de intervenția mascaților să îi calmeze pe agresori. Deși în filmare se vede clar că agenții sunt depășiți de situație, reprezentanții Poliției Buzău spun că intervenția a fost una reușită. Ba mai mult, cei trei bătăuși au rămas liberi, întrucât procurorul de caz nu îi consideră periculoși.

În imagini se observă cum bărbatul de la volan este urmărit de trei indivizi pentru că ar fi încercat să îi filmeze atunci când vindeau ilegal păsări. Cursa nebună s-a întins pe mai multe localități, până în momentul în care agresorii au blocat drumul complet.

Minute bune a cerut bărbatul ajutor din partea dispecerului de la 112. În tot acest timp, a fost sfătuit să stea pe loc și să îi aștepte pe agenți. Într-un final, a ajuns și Poliția. Mai exact, o singură patrulă.

Polițista din imagini pare depășită de violența celor trei agresori, iar colegul ei a trebuit să le facă față singur agresorilor. N-a avut nicio șansă, așa că a cerut ajutor și altor patrule. Nici ceilalți agenți care au venit la fața locului nu au putut să calmeze situația, așa că totul s-a încheiat abia când au ajuns mascații.

Pentru șefii din Poliția Buzău, agenții au intervenit corespunzător.

“Echipajul care a intervenit la fața locului a despărțit părțile implicate în conflict, în vederea consilierii. Ambele părți implicate continuau să provoace la reacție conflictuală. Polițiștii au preluat apelantul și au hotărât să-l escorteze cu mașina în siguranță până la sediul poliției. Intervenția a fost etapizată și procedural, astfel încât consecințele stării conflictuale să nu se agraveze și mai tare”, a precizat, într-o intervenție la Digi24, Cosmin Stanciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

După ce au dat explicații în fața polițiștilor, cei trei agresori au fost lăsați să plece acasă.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide