TRENDING
  • 22:08 » Visul american pentru românii din SUA: „Zile de muncă de 12-16 ore ca să ai un viitor mai bun”
  • 22:07 » Cod rutier 2023: Ce amendă riscă șoferii care nu au cauciucuri de iarnă
  • 22:06 » De ce trebuie să ții cont când cumperi o mașină nouă. Cum salvezi și timp, și bani
  • 22:05 » Cum să dezgheți parbrizul în mod corect. Ce trebuie să eviți pentru a nu avea probleme cu mașina
  • 22:03 » Misterioasa minge din interiorul Terrei s-a oprit, apoi a început să se rotească invers
Daca ti-a placut, distribuie acum!

VIDEO. Un polițist sare pe șinele de metrou și salvează un bărbat cu doar câteva clipe înainte de venirea trenului în stație

bărbat cazut pe șinele de metrou

Momentul în care un polițist sare pe șinele de metrou și salvează un bărbat cu câteva clipe înainte de venirea trenului în stație. Foto: Captură video/Twitter

 

Un ofițer de poliție din New York împreună cu o altă persoană au reușit să salveze un bărbat care a leșinat și a căzut pe șine, cu doar câteva clipe înainte de sosirea în stație a unui metrou, potrivit BBC.

Bărbatul care a scăpat ca prin urechile acului aștepta metroul într-o stație din Bronx când și-a pierdut cunoștința și a căzut de pe peron, direct pe șine.

Imediat după incident și fără să stea prea mult pe gânduri, un polițist al forțelor NYPD aflat și el pe peron a intervenit, sărind pe șinele de metrou și încercând să îl scoată pe bărbat cât mai repede, înainte de sosirea trenului în stație.

Cu ajutorul venit din partea unui tânăr, bărbatul căzut inconștient a fost salvat în ultima clip. Călătorii l-au ajutat, la rândul lor, pe polițist să se urce înapoi pe peron, deznodământul fericit fiind aplaudat de cei aflați în stație.

NYPD a postat pe pagina de Twitter imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, subliniind că polițistul nu a ezitat nici un moment să-l ajute pe bărbat. ”Polițiștii din NYPD îi ajută pe newyorkezi cu orice preț!”, au scris reprezentanții instituției.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

X
Facebook
Închide
Închide