BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

VIDEO Un regizor iranian, ucis de familie. El a fost dezmembrat pentru că-și supăra părinții refuzând să-și întemeieze un cămin propriu.

Babak Khorramdin, un regizor iranian de 47 de ani, cunoscut în branșă mai ales pentru că le preda tinerilor cursuri de film, a fost ucis chiar de părinții săi, din cauza vieții boeme pe care o prefera și pentru că refuza să se căsătorească. Într-o vizită acasă, pe 14 mai, el ar fi avut o discuție aprinsă cu părinții săi pe tema rostului său. După ceartă, a fost ucis și dezmembrat, vârât în niște coșuri și aruncat la gunoi – scrie presa internațională (thenationalnews.com, newsweek.com/)

Nu a fost necesar ca polițiștii să caute criminalii, pentru că părținii lui Khorramdin și-au recunoscut vinovăția și au și fost arestați imediat.

În vârstă de 81 de ani, tatăl Akbar Khorramdin, veteran din războiul Iran-Irak, le-a declarat polițiștilor din Teheran că nu regretă deloc că și-a ucis fiul. El a relatat cu lux de amănunte că Babak obișnuia să fie diferit și să-i enerveze atât pe el cât și pe soția lui,  încă de când era copil.

În plină pandemie de covid, Babak Khorramdin și-a ținut cursurile de film acasă la familia sa, unde ar fi invitat mai mulți tineri, studenți, mulți dintre ei fiind femei. Pe seniorul Khorramdin l-ar fi deranjat comportamentul lui Babak. „I-am cerut fiului meu să-și facă rostul lui, dar a refuzat. I-am cerut să plece de acasă dar a refuzat. Ne-a spus că doar trupul său mort va părăsi casa noastră. Uneori ne-a și bătut. Voia ca noi să-l întreținem”, a povestit Babak Khorramdin.

Refuzul fiului de a părăsi casa familiei i-a determinat pe părinți să-și planifice crima. Khorramdin Senior a declarat agenției de știri Rokna că în 14 mai i-a spus soției sale că  atâta timp cât fiul refuză să plece din casă, e mai bine să fie ucis. „Am decis să-l ucidem. Soția mea a pus o mulțime de somnifere în mâncarea lui Babak, iar când a fost pe jumătate inconștient, l-am înjunghiat până la moarte”, le-a spus Akbar Khorramdin polițiștilor.

Pentru a-l putea scoate din casă, cuplul a dezmembrat cadavrul, părțile corpului fiind introduse în trei coșuri diferite care au fost aruncate la gunoi.

Mărturisirea șocantă a bătrânului nu s-a oprit aici. Potrivit lui Mohammad Shahriari, șeful Curții Penale din Teheran, cuplul a mărturisit că și-a ucis și ginerele și fiica într-un mod similar. „Domnul Khorramdin a spus din nou că nu are remușcări pentru niciuna dintre crimele comise. Cuplul a trecut examenul psihiatric, cei doi părinți fiind declarați sănătoși mental”, se precizează în informarea transmisă de șeful Curții Penale din Teheran.

 

Sursa g4media, twitter


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide