BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Violeta Alexandru candidează pentru un nou mandat la șefia PNL Bucureşti, anunțând ca proiect politic: „curățenia în filiale” și „meritocrația în promovare”

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

În contextul disputei interne din PNL, pentru alegerea noii conduceri a partidului, susținătoarea lui Ludovic Orban, Violeta Alexandru (fost ministru al Muncii, în Guevrnul Orban), anunță că și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea organizației PNL București.

Violeta Alexandru este președintele PNL București de un an, iar acum spune că-și dorește un mandat plin și anunță că are un proiect politic care prevede „curățenia în filiale” și „promovarea pe criterii de meritocrație”.

De asemenea, fostul ministru al Muncii a subliniat că are și un proiect politic extern, respectiv „legea Capitalei”.

„Un an a fost mandatul meu de preşedinte ales al PNL Bucureşti. Acum mi-am depus candidatura pentru un mandat plin. (…) Principalul meu proiect politic intern: curăţenie în filiale (ştiu bine ce am preluat) şi meritocraţie în promovare. Fără teamă sau constrângeri pentru cei care au încredere în ei. Principalul meu proiect extern: legea Capitalei. Primăria Capitalei – sectoarele, vor urma decizii. Indiferent în ce sector locuieşti ca bucureştean, ai dreptul sa beneficiezi de servicii de aceeaşi calitate. Un singur oraş”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Aceasta a prezentat şi un bilanţ al scurtei perioade în care a deținut președinția PNL Bucureşti.

„O perioadă în care am fost şi ministru în pandemie. 50% creştere poziţii consilieri PNL Bucureşti la alegerile locale (scos Firea – PSD din PG, 1 primar de sector, 3 viceprimari plus viceprimar general; bravo tuturor colegilor mei!) şi 100% creştere poziţii parlamentari faţă de 2016. Un PNL Bucureşti în creştere, prin muncă serioasă. Bucureştenii (inclusiv cei care renunţaseră să mai creadă în schimbare) au început să privească cu atenţie spre PNL Bucureşti. Suntem pe drumul cel bun. Depinde de noi să rămânem serioşi, ambiţioşi. şi fără aroganţă”, a scris pe facebook, Violeta Alexandru

Sursa: G4Media


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide