TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Viteze amețitoare pe o autostradă din România. Poliția Română: ”Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză?”

Doi șoferi au fost prinși circulând cu viteze amețitoare pe Autostrada A3, pe tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Aparatele radar au arătat valori record de 288 și 252 de kilometri/ oră.

Poliția Română a publicat, duminică, pe pagina de Facebook fotografii cu indicațiile aparatelor radar.

„Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinși și sancționați pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză?”.

Postarea a adunat, în câteva ore, mii de comentarii. Majoritatea celor care au comentat au sugerat Poliției Române înnăsprirea pedepselor pentru șoferii inconștienți.


Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide