BREAKING NEWS
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
  • 0:12 » România a semnat Acordul de împrumut cu Comisia Europeană pentru prima tranşă de 15 miliarde de euro din PNRR
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Se știe că Viviana a avut întreaga ceartă cu Ruxi din vina fostului ei iubit, Ionuț Rusu, care era prieten cu Ruxi și care a stricat legătura odată cu relația respectivă. Fanii au avut ocazia să pună mai multe întrebări care mai de care mai interesante. Așa am putut afla că cea mai bună prietenă și cea mai apropiată de sufletul Vivianei în această competiție este Raluca Dumitru, una dintre concurentele intrate mai recent în competiție, ce a fost alături de ea și a sprijinit-o, indiferent de ce au spus alte concurente.

 

Mai apoi am aflat că familia ei nu a știut de participarea ei la această emisiune și că au fost foarte surprinși, dar s-au și bucurat extrem de mult și acum o susțin și o urmăresc cu sufletele la gură. Întrebată dacă ar mai reface prietenia cu Ruxi, poate una dintre cele mai comune întrebări, la care s-a așteptat un răspuns, Viviana a explicat clar și ferm că nu se mai poate pune problema vreunei prietenii între ea și colega de platou, mai ales după tot ce s-a întâmplat.

Au decis să nu se mai certe, dar asta nu înseamnă că vor reface legătura. Rămân doar colege de platou și nimic mai mult.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide