TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În ședința de guvern, astăzi Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a aprobat alocarea fondului de 242 de milioane de lei, banii care vor fi folosiți pentru achiziția de medicamente necesare pentru pacienți cu COVID-19.

“De asemenea, au fost prelungite cu șase luni angajările făcute pentru cele 2.000 de posturi suplimentare care au fost necesare anul trecut pentru Direcțiile de Sănătate Publică, respectiv pentru ambulanțe. Este absolut necesar şi îmbucurător că aceşti oameni pot rămâne în sistemul de sănătate şi pot ajuta în continuare la combaterea pandemiei COVID-19.
În ceea ce privește calendarul de livrare a vaccinurilor anti-COVID-19, în aprilie, vom primi 500.000 de doze pe săptămână, iar din iunie, conform programării, 800.000 de vaccinuri pe săptămână.” a mai adăugat Ministrul Vlad Voiculescu.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide