BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

           Vlad Voiculescu, despre decesele din cauza COVID: „Există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale”

                 Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, susține că „există diferențe fundamentale” între cifre raportate și cele reale în ceea ce privește decesele din cauza COVID. Voiculescu a afirmat vineri că a început o investigație în acest sens, pe care nu a finalizat-o, și îl invită pe premier Florin Cîțu, care este și ministru interimar la Sănătății, să „revadă metodologia” de raportare a deceselor.

             „Avem un ministru al Sănătății, care nu știu cat timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram, respectiv investigam. O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcții de prim ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. N-aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentez acest lucru, dar investigația noastră a cărei diferențe fundamentale sunt între numerele raportate și cele reale ”, a declarat Vlad Voiculescu într-o conferință de presă vineri.

         Vlad Voiculescu a făcut vineri primele declarații după ce a fost demis de la conducerea Ministerului Sănătății. El a spus că a încheiat cele 113 zile de mandat, care a fost o perioadă de ciocniri ale mentalităților.

sursa digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide