BREAKING NEWS
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
  • 15:44 » Un șofer beat oprit de poliție în Predeal a încercat să ofere 8.000 de lei agenților ca să-l lase să plece
Daca ti-a placut, distribuie acum!

           Vlad Voiculescu, despre decesele din cauza COVID: „Există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale”

                 Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, susține că „există diferențe fundamentale” între cifre raportate și cele reale în ceea ce privește decesele din cauza COVID. Voiculescu a afirmat vineri că a început o investigație în acest sens, pe care nu a finalizat-o, și îl invită pe premier Florin Cîțu, care este și ministru interimar la Sănătății, să „revadă metodologia” de raportare a deceselor.

             „Avem un ministru al Sănătății, care nu știu cat timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram, respectiv investigam. O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcții de prim ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. N-aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentez acest lucru, dar investigația noastră a cărei diferențe fundamentale sunt între numerele raportate și cele reale ”, a declarat Vlad Voiculescu într-o conferință de presă vineri.

         Vlad Voiculescu a făcut vineri primele declarații după ce a fost demis de la conducerea Ministerului Sănătății. El a spus că a încheiat cele 113 zile de mandat, care a fost o perioadă de ciocniri ale mentalităților.

sursa digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide