TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Volkswagen pregătește trei versiuni pentru electricul ID Buzz:

Volkswagen vrea să lanseze trei versiuni diferite pentru viitorul monovolum electric ID Buzz, atât în Europa, cât și în Statele Unite. Vânzările europene ar urma să înceapă în 2022.

În toamna lui 2017, Volkswagen a anunțat că prototipul electric ID Buzz va avea o versiune de serie. Noul model va fi lansat în 2022, va fi produs pe platforma MEB a grupului german și va integra și o serie de funcții autonome de nivel 4. 

Potrivit ultimelor informații, ID Buzz va fi oferit în trei versiuni diferite, destinate pasagerilor, dar și transportului de mărfuri. 

Pe piața europeană, o versiune va avea 6 locuri, fiind gândită pentru serviciile de “ride-pooling”, cu informații afișate pe un ecran pentru fiecare pasager. Versiunea americană va fi destinată serviciilor de ride-hailing, cu doar patru scaune pentru pasageri.

Vânzările lui ID Buzz în Europa sunt programate să înceapă spre sfârșitul lui 2022, respectiv 2024 în SUA.

Reprezentanții Volkswagen au explicat că viitorul ID Buzz nu va juca doar rolul unui “bus” modern, ci va încerca să revigoreze și segmentul monovolumelor.

Oficialii producătorului din Wolfsburg spun că ID Buzz va fi considerat și un înlocuitor indirect al lui Touran, unul dintre monovolumele disponibile în acest moment în portofoliul nemților.

Sursa automarket


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide