TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

”Vom fi iar Steaua!”. Argumentele celor de la FCSB în lupta cu CSA pentru palmares. Ce decizie ar fi luat Gigi Becali

colaj becali

Joi, 26 august 2021, avocații celor de la FCSB ar fi înaintat documentele necesare pentru un recurs, după decizia luată în acest proces în urmă cu o lună. Virgil Boglea, avocatul Asociației ”Salvați Steaua”, a oferit detalii legate de acest ”război” care este departe de a se încheia.

Gigi Becali este optimist că va avea câștig de cauză într-un final, motiv pentru care ar fi fost de acord cu acest demers de a face recurs în numele clubului.

Argumentele celor de la FCSB în lupta cu CSA pentru palmares. ”Vom recăpăta și marca și numele!”

“Noi, Asociația, am depus deja recurs, dar din motive întemeiate nu vom mai publica textul, argumentele noastre. După dialogul purtat cu domnul Gigi Becali am obținut promisiunea că și reprezentanții clubului vor depune recurs.

Inițial, domnul Becali nu avea de gând să facă recurs, dar după un dialog, care a durat aproximativ o oră, a înțeles că nu are absolut nimic de pierdut, dimpotrivă.

Mergem în fața unui complet de judecată format din trei judecători. Motivarea anterioară, plină de contradicții, trebuie să ne ajute. A fost evident că doamnelor judecatătoare, care au ciopârțit palmaresul, le-au scăpat multe informații. Vom lua totul pas cu pas. Suntem optimiști!

După ce vom obține decizia potrivit căreia clubul domnului Becali deține palmaresul din 1947 până în zilele noastre, printr-un ulterior demers, suntem convinși că vom recăpăta și marca și numele. Vom fi iar Steaua, pentru că toate elementele ne duc în această direcție!”, a spus Boglea, la Radio Sport 1.

Virgil Boglea, avocat ”Salvați Steaua!”. ”Până vara viitoare procesul se termină!”

Avocatul mai susține că cei din tabăra FCSB-ului sunt optimiști în privința unei victorii în acest proces, care s-ar putea finaliza în vara lui 2022. Totuși, Boglea mai spune că gruparea lui Gigi Becali nu se teme de un răspuns nefavorabil, mai ales în raport cu UEFA, FRF și LPF, dar admite că acest proces poate ajunge și la TAS.

”Nici până astăzi nu am primit motivarea în procesul în care am obligat CSA să ne furnizeze acele informații de interes public. Din 6 mai 2021 și până acum ar fi trebuit să primim de mult motivarea. Domnul Talpan a și spus că refuză să le pună la dispoziție pentru că poate influența procesul pentru palmares.  Începem să pricepem de ce nu am primit nici acum motivarea acelei decizii care ne-a fost favorabilă.

Inalta Curte poate da termen la începutul anului viitor și cred că până vara viitoare, procesul se termină. Avem speranța că de această dată, cine judecă înțelege ce este acela palmaresul sportiv.
Nu excludem varianta TAS, dacă nici acum nu va fi o decizie favorabilă. Avem nevoie de adevăr și dreptate!”, a mai spus Boglea.

În acest moment, UEFA o consideră pe FCSB continuatoarea Stelei iar pe acest aspect se bazează și cei din cadrul clubului.

”Un eventual eșec nu poate afecta în vreun fel ceea ce știu acum UEFA, LPF și FRF. Nu va fi o decizie executorie. Forurile sportive știu cel mai bine ce înseamnă o continuitate sportivă, mai trebuie ca și o instanță civilă să înțeleagă. Aici am ajuns..”, a mai spus Boglea.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide