BREAKING NEWS
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor crește ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, însă în zonele joase de relief, dimineața și noaptea, local se va semnala ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla foarte slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar pe arii mai restrânse și cu viteze mai mici în regiunile din estul, sud-estul și vestul teritoriului.

În regiunile din jumătatea nordică a continentului va predomină aspectul închis și ploios al vremii, în condițiile nebulozității accentuate deasupra unei zone uriașe întinse de la partea nordică a Regatului Unit și Franța până la Munții Alpi, spre est până în Belarus, până la Munții Ural și până în nordul Peninsulei Scandinavice.

 

În regiunile aflate sub cer variabil regimul pluvial va fi neînsemnat, reprezentat de ploi în general slabe și izolate în nord-vestul Peninsulei Ibreice și la vest și la nord de Marea Adriatică. Vânt intens se va observa pe ocean la nord-vest de Norvegia și la vest de Golful Biscaya, moderat și cu intensificări posibil pe timp îndelungat – pe marile Baltică și a Nordului, iar cu precădere slab – în spațiul balcano-carpatic.

Precipitații se vor semnala pe suprafețe relativ mari în nord-vestul britanic în nordul scandinav și în nord-estul rus; în nord-est și în est vor fi mai ales sub formă de lapoviță, iar unele din aceste fenomene pluviale vor lasă înapoi situații hidrologice severe.

Un aer mai cald pătrunde în cursul zilei de astăzi și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. Temperaturile urcă până la 20 de grade, însă cerul rămâne mai mult noros, cu condiții de ploaie după amiază. Presiunea atmosferică se menține ușor variabilă.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide