TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Prognoza meteo București

Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, dar noaptea va deveni variabil și spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori mai mari față de normele perioadei, cu o maximă de 6…8 grade și minima de -2…0 grade.

Vremea la munte

Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, însă se va înnora treptat seara și noaptea, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali vor fi posibile precipitații mixte, iar la peste 1500 m, mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare îndeosebi la altitudini de peste 1700 m. Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul acestei perioade.

Cum va fi vremea în Europa

Ca în cele câteva zile precedente, pe continent va predomina aspectul închis al vremii. Frumoasă va fi această numai în Albania și probabil în toată Serbia și Macedonia de Nord – aflate sub cer senin sau cu înnorări nesemnificative. Totodată, cer variabil sau cu înnorări trecătoare va fi deasupra unor regiuni relativ mici din nord-vestul Peninsulei Iberice, din centrul Franței și al Germaniei, din estul Regatului Unit, din sudul Suediei și din spațiul carpatic. Totodată, majoritatea precipitațiilor se vor semnala în aproximativ jumătatea nord-vestică a Europei și vor avea mai ales formă de ninsoare și lapoviță – bine organizate, iar în unele locuri (mai probabil, la est și la sud de Marea Baltică și în apropierea Munților Alpi) lăsând înapoi cantități mari de apă sau strat de zăpadă consistent – și evidențiind ansambluri de fronturi atmosferice întinse din nordul Suediei peste Finlanda, nord-vestul Rusiei și țările baltice spre sud-vest până în Slovacia, Ungaria și nordul Italiei. Fenomene pluviale vor înainta și de pe ocean către Arhipelagul Britanic, însă regimul pluvial din țările vestice, în cele centrale și în cele iberice va fi reprezentat în principal de lapoviță și ploaie slabe și pe suprafețe restrânse. De asemenea, precipitații izolate sau sporadice vor fi și în sud-estul și în sudul Europei – deosebindu-se regiunile sudice ale Italiei și inclusiv I. Sicilia, unde este deja seceta evidentă. Vânt intens pe timp îndelungat va fi în aceleași regiuni menționate, aflate în calea precipitațiilor; probabil și pe ocean, între Islanda și Scoția, pe Marea Nordului, pe cea Baltică și în sud-vestul celei Mediterane. Vremea va fi mai rece decât cu o zi înainte, deși nu cu diferențe mari dar influențată de o masă de aer înaintând dinspre Groenlanda către Arhipelagul Britanic și mai departe spre continent.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide