BREAKING NEWS
  • 22:23 » Siria a devenit noul „narco-stat de pe Marea Mediterană”, condus de clanul Assad
  • 21:55 » Statele baltice îndeamnă să facă întoarcere pe Nord Stream 2
  • 21:15 » Grímsvötn: Islanda crește nivelul de alertă pentru cel mai activ vulcan din țară
  • 20:20 » IVAN VASILE IVANOFF, LANSARE DE CARTE LA MUZEUL DE ISTORIE
  • 18:33 » Studiu Salvaţi Copiii: Un copil din doi este lovit în familie și 18% dintre aceștia se culcă flămânzi
Daca ti-a placut, distribuie acum!

WhatsApp pare că se va transforma încetișor într-un fel de Discord… Sau Telegram?

WhatsApp Google Drive

Lăsând în urmă căderea serviciilor Facebook și controversele din spatele gigantului social media, WhatsApp continuă să primească funcții noi, iar o parte dintre acestea îți dau impresia că platforma se va transforma cât de curând într-un pui de Discord.

Cei de la  XDA-Developers au oferit o mică explicație cu privire la noutățile aduse de varianta 2.21.21.6 a fișierului APK pentru WhatsApp beta. Este vorba despre o funcție „community”, care va funcționa be paza trimiterii unui link pentru participare. În mod similar, vor putea fi partajate și coduri QR pentru a permite accesul la aceste „canale”.

WhatsApp – Discord/Telegram wannabe pentru o aplicație unde poți crea grupuri de când lumea și pământul

Codul aplicației nu oferă niciun indiciu cu privire la modul adevărat de funcționare al acestei funcții. Caracteristicile-cheie ale acesteia, cum ar fi prezența administratorilor, posiblitatea trimiterii de mesaje doar de către cei autorizați, editarea descrierilor comunităților și așa mai departe.

Totuși, care este rolul concret al acesteia pe o aplicație unde poți crea din start grupuri pentru a conversa. Oare WhatsApp începe să împrumute cu discreție din opțiunile oferite de alte platforme precum Telegram sau Discord? Oare group chat-urile și acest community vor putea co-exista? Sau poate vorbim despre două entități distincte, fiecare cu avantajele sale…

Între timp, WhatsApp se apropie de momentul în care vei putea pune pauză în timpul înregistrării unui mesaj vocal (potrivit WABetaInfo). Până acum, puteai bloca mesajul astfel încât să nu fii nevoit să ții degetul pe ecran câtă vreme înregistrezi vocalul. Acum poți întrerupe înregistrarea în cazul în care există zgomot sau ești întrerupt grosolan.

Șmecheria este că pauza nu va afecta mesajul propriu-zis. Îl vei putea completa exact de unde ai rămas în momentul în care pui stop pauzei.

<iframe width=”930″ height=”698″ src=”https://www.youtube.com/embed/84jQ0RLuoMo” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Sursa zona it


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide