BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Xavi Pascual recunoaște superioritatea adversarilor de la Flensburg: „Suntem departe de ei! Nu se poate reduce distanța într-o săptămână”

Xavi Pascual recunoaște superioritatea adversarilor de la Flensburg: „Suntem departe de ei! Nu se poate reduce distanța într-o săptămână”

Dinamo București a pierdut, joi, în Sala „Dinamo”, în fața celor de la SG Flensburg-Handwitt, scor 29-20,  într-o partidă contând pentru runda a 8-a Grupei B din Liga Campionilor.

„Dulăii” pierduseră și săptămâna trecută, în Germania, scor 37-30, după o primă repriză mult mai echilibrată. Și la București lucrurile au stat la fel. Egalitate la pauză, apoi formația germană s-a detașat decisiv pe tabelă.

În urma acestui rezultat,Dinamo ramane pe ultimul loc in grupa B, cu 4 puncte, cu șase partide rămase de disputat.

Xavi Pascual, deloc surprins de înfrângerea cu Flensburg!

Antrenorul dinamoviștilor a recunoscut că diferenta de valoare este una evidenta intre Dinamo si Flensburg. de partea nemților, însă este fericit că echipa sa a muncit mult și-n acest duel, mai ales în prima repriză.

„Când am început Liga Campionilor știam ce ne așteaptă. Nu este nicio surpriză. Cred că ei au jucat mai bine și au meritat victoria. Sunt o echipă mai bună decât noi și trebuie să muncim mai mult în fiecare zi. Astăzi, în prima repriză, am jucat mai bine decât la Flensburg, dar în a doua repriză atacul nostru a fost dezastruos. Nu am jucat fluid și portarul a apărat foarte multe mingi. Când nu poți să marchezi, este imposibil să ții aproape de ei. Nu se pune problema ca asta să fie diferența de campionate, ci de echipe. Flensburg are o echipă mare, indiferent cu cine joacă, sunt toți internaționali, luptă pentru medalii, iar noi suntem departe de așa ceva. Dacă vrem să reducem această distanță într-o săptămână sau un an, nu este posibil. Suntem departe, v-am spus de la început. Mă bucur că echipa a luptat, dar nu suntem la nivelul unor astfel de echipe”

Golurile dinamovistilor au fost inscrise de Raul Nantes Campos 5, Valentin Ghionea 5, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 4, Eduardo Gurbindo Martinez 1, Dan Racoţea 1, Kamel Alouini 1, Alex Pascual Garcia 1, Răzvan Gavriloaia 1, Seyed Alireza Mousavi Ghalehmirz 1. Portarul Khalifa Ghedbane a parat 9 aruncări (procentaj 31%).

Pentru oaspeţi au marcat Hans Aaron Mensing 9  goluri, Mads Mensah Larsen 5, Emil Jakobsen 5, Teitur Orn Einarsson 4, Johannes Golla 3, Lasse Svan 1, Anton Lindskog 1. Portarul bosniac Benjamin Buric a fost senzaţional în acest meci, apărând 17 şuturi (45%).

În următoarea etapă, Dinamo va juca pe terenul celor de la Telekom Vezsprem, pe 2 decembrie.

Clasament

1. Lomza Vive Kielce 14 puncte
2. Telekom Veszprem 10
3. Barca 9
4. Paris Saint-Germain Handball 7 p (7 jocuri)
5. SG Flensburg-Handewitt 7 p
6. Motor Zaporoje 6 p
7. FC Porto 5 p (7 j)
8. CS Dinamo 4 p

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide