TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

YouTube testează un abonament Premium Lite care elimină reclamele mai ieftin!

S-au dus vremurile în care YouTube era gratuit și nu te inunda cu reclame enervante la fiecare video pe care îl urmăreai. După ce anii trecuți au fost marcați de abonamentul Premium, acum Google testează un abonament Premium Lite care pentru o sumă lunară mai mică va înlătura doar reclamele, fără să îți ofere funcțiile de download și vizionare cu ecranul telefonului închis.

Testele au început în câteva state Europene: Belgia, Danemarca, Finlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia și Suedia. YouTube Premium Lite costă 6.99 euro pe lună, comparativ cu abonamentul Premium care costă 11.99 euro în Europa.

Google YouTube Alphabet

Ce (nu) face YouTube Premium Lite?

Abonamentul Premium Lite pe care Google îl testează îți va oferi o experiență fără reclame pe aplicația YouTube pe desktop, iOS, Android, televizoare inteligente și console de jocuri, adică toate platformele pe care acesta este disponibil. Din nefericire însă, nu include acces la caracteristici extra precum muzică fără reclame și nici funcțiile de download sau redare în fundal.

Nu știu dacă să fiu încântat de YouTube Premium Lite sau nu. Pe de-o parte, oferă fix ce mă interesează la un preț mai mic, dar în același timp activează în continuare ca o taxă de protecție împotriva reclamelor intruzive care au caracterizat platforma în ultimii ani. Din păcate, cam ăsta pare a fi viitorul și la un moment dat cred că vom vedea această strategie abordată de mai toate marile platforme.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide