TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Zâmbește pentru un stil de viață sănătos!

Astăzi este Ziua Mondială a Zâmbetului. Astăzi este despre generozitate, bunătate, încredere și curaj. La SANADOR, redăm zilnic speranță și zâmbetul pacienților noștri. În această perioadă, zâmbim mai des sub mască. Și totuși, ochii comunică mai mult decât o mie de cuvinte.

SANADOR rămâne, și după un an și jumătate de pandemie cu noul coronavirus, un partener medical de încredere pentru pacienți, prin implementarea unor măsuri de siguranță la cele mai înalte standarde, care au permis continuarea activităților medicale în mod sigur și profesionist, dar și prin adăugarea, în portofoliul său medical, a celor mai performante teste pentru identificarea noului coronavirus și a anticorpilor dezvoltați de organismul uman la contactul cu acest virus.

Pe întreaga perioadă a pandemiei, Spitalul Clinic SANADOR a continuat să ofere îngrijirile medicale de specialitate de care pacienții noștri au avut nevoie. Am luat toate măsurile de precauție, pentru a proteja pacienții, dar și pe membrii echipelor medicale.

Pacienții noștri au alături un partener medical de încredere, dedicat și conectat în permanență la cele mai recente ghiduri și protocoale terapeutice internaționale, dotat cu cele mai avansate tehnologii de diagnostic și tratament pentru orice afecțiune, iar zâmbetul lor ne motivează să fim și mai buni.

Oferim acces pacienților la cele mai avansate tehnologii medicale pentru diagnostic și tratament și lucrăm în echipe multidisciplinare, pentru a ne asigura că aceștia primesc cele mai bune îngrijiri, personalizate pentru nevoile lor. Medicina de mare performanță se face cu medici de elită, așa că suntem continuu preocupați să asigurăm accesul la personalități ale lumii medicale, la medici competenți, empatici și foarte bine pregătiți, alături de care să fii sigur că sănătatea rămâne un stil de viață.

La SANADOR, zâmbim, pentru că zâmbetul face bine, fiind cel mai bun tratament. Cu sau fără mască, nu înceta să oferi zâmbete prin priviri, căci zâmbetul tău poate face ziua mai bună, poate schimba trăirile și lumea celor dragi ție!

Sursa:stiripesurse.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide