BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Se crede din ce în ce mai tare că Zayn și Gigi au pus capăt relației lor. O relație foarte frumoasă, ce a durat mai bine de 6 ani de zile, plini de iubiri, postări care mai de care mai frumoase și pline de emoție, dar și cu un copil, astfel că cei doi au devenit părinți în urmă cu aproximativ un an.

 

Acum, Gigi Hadid își dorește cel mai mult ca fiica ei să nu aibă de suferit din cauza scandalului produs în familia lor. Chiar dacă nu a spus clar dacă mai formează sau nu un cuplu cu faimosul fost artist al trupei One Direction, aceasta i-a cerut reprezentantului său oficial să transmită un mesaj prin care cere liniște și intimitate, susținând că acum se gândește doar să-i fie bine fetiței sale.

Chiar și așa, se pare că micuța Khai nu este un motiv pentru care cei doi să continue relația, semn că ceva nu mai merge deloc cum trebuie.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide