TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Zi plină pentru polițiștii dâmbovițeni! În urma acțiunilor, multe permise au fost luate din cauza nerespectării regulilor!

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru a verifica modul în care sunt respectate normele impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În această perioadă, au fost organizate 23 de acțiuni punctuale, fiind desfășurate controale în zonele unde se formează aglomerări de persoane, cum ar fi restaurante, terase, magazine, piețe, centre/societăți comerciale.

Polițiștii au legitimat peste 1.500 de persoane și au verificat 86 de societăți comerciale, iar pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, forțele de ordine au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, pentru siguranța participanților la trafic, polițiștii de la rutieră au efectuat controale, fiind verificate 155 de autovehicule destinate transportului de persoane. Ca măsură complementară, pentru nerespectarea regulilor privind circulația pe drumurile publice, polițiștii rutieri au reținut 12 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor vor continua, forțele de ordine fiind pregătite să intervină în sprijinul cetățenilor ori de câte ori situația o va impune.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide