BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Zodia Gemeni

Gemenii folosesc și ei minciuna la nevoie. Nu se numără printre cele mai oneste zodii. Tocmai de aceea, recunosc micile tertipuri pe care le folosesc mincinoșii și reușesc să le ocolească. Gemenii pot ierta o minciună nevinovată, dar când depistează că au fost înșelați în dragoste sau la bani, fac imediat totul public.

Zodia Fecioară

Nativii Fecioare sunt prea inteligenți pentru a fi mințiți ușor. Ei pot analiza cu ușurință tot felul de detalii și aspecte logice care le arată dacă au fost păcăliți sau nu. Mintea lor merge brici și face conexiuni rapide, iar cine nu știe să mintă foarte bine este prins imediat cu mâța în sac.

Zodia Capricorn

Capricornii nu se lasă niciodată înșelați de lucrurile prea frumoase și de persoanele prea insistente. Dacă minciuna nu le atinge interesele, îți întorc spatele. Dar dacă au fost păcăliți la bani, la serviciu sau în relația de cuplu, atunci te vor face să plătești scump. Capricornii sunt foarte atenți cu banii lor și cu lucrurile de valoare, cu soții și copiii lor. Nimeni nu se poate atinge de ce îi este drag unui Capricorn fără să plătească scump.

 

 

Sursa: Libertatea.ro

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide