BREAKING NEWS
 • 19:25 » Lista farmaciilor care testează gratuit pentru Covid-19, publicată de Ministerul Sănătății
 • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
 • 21:23 » Profesoară amenințată cu moartea după un curs despre vaccinare, sunată de Sorin Cîmpeanu. „M-am simțit ca Moș Ion Roată după ce a fost scuipat de boieri”
 • 21:15 » România a primit medicamente pentru bolnavii de Covid, din partea Franței. Arafat: Vor ajunge suficient timp
 • 21:09 » Cîțu, apel la USR și PSD: Să lase deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică
 • 21:06 » Valeriu Gheorghiță: Ținta este atingerea imunizării colective până la sfârșitul anului
 • 20:16 » Din cauza numărului de îmbolnăviri, Germania păstrează restricțiile!

BERBEC

Nativii zodiei Berbec se nasc cu acest dar de a-și exprima sentimentele și iubirea față de cei dragi și de persoana iubită. Dacă ești cu un nativ din această zodie, fii sigur că vei fi cuprins mereu de îmbrățișări calde, gesturi tandre și copilărești pe alocuri, dar și multe sărutări.

 

TAUR

Taurii sunt acele persoane ce știu să facă un cadou ce să stârnească multă fericire. Afecțiunea lor stă în gesturile mici, dar pline de efect, la fel ca și cadourile pe care le oferă.

 

GEMENI

Cei ce stau sub acest semn zodiacal sunt cei puși pe socializare. Ei iubesc să fie înconjurați de oameni, dar face mereu tot posibilul să-i și distreze. Gemenii încearcă să formeze însă și acea legătură fizică, ei având nevoie de asta pentru siguranță.

 

RAC

Racii sunt acel gen care ține mai mult la fericirea partenerului decât la fericirea propriei sale persoane. Așa că el va fi întotdeauna acolo să se asigure că ție nu-ți va lipsi absolut nimic. De asemenea, îți va face încontinuu complimente, din dorința de a te face să te simți apreciat și iubit și va oferi o maximă atenție fiecărui cuvințel pe care-l rostești.

 

LEU

Cei ce s-au născut sub acest semn zodiacal au programe extrem de încărcate, pentru că așa le place lor. De asemenea, nu vor ezita niciodată atunci când vor prinde ocazia perfectă pentru a face un compliment drăguț celui de lângă.

 

FECIOARĂ

Nativii zodiei Fecioară sunt cei ce sunt acolo oricând ai nevoie, mai ales când ești într-un impas mare, înțelegând că este nevoie de ei. Vor sări întotdeauna să ofere o mână de ajutor, prin asta dovedindu-ți afecțiunea lor.

 

BALANȚĂ

Cei din zodia Balanță nu sunt prea buni la ceea ce înseamnă afecțiune. Cu toate că par persoane foarte drăguțe și foarte politicoase, există mari șanse să sară într-o altă extremă și din afecțiune s-o dea în sufocare.

 

SCORPION

Scorpionul îți arată ce simte pentru tine trup și suflet. Îți pune pe tavă toate sentimentele și trăirile, dar cel ma important, îți oferă toată încrederea lor atunci când simt că o meriți. Își arată iubirea și afecțiunea pentru parteneri prin divulgarea celor mai ascunse și importante secrete ale lor, reușind astfel să-ți arate cât de important ești pentru ei.

 

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetătorului îți vor arăta afecțiunea lor prin simplul fapt că îți vor dedica tot timpul lor liber. Se focusează doar pe tine și în momentele de libertate pe care le petrece cu tine sigur nu vei avea cum să te plictisești, pentru că sunt foarte creativi și pregătesc fel de fel de activități, una mai interactivă ca alta.

 

CAPRICORN

Capricornii dacă s-au îndrăgostit, păi nu mai scapi de ei. Vor face tot ce le stă în putere să-ți arate ce simte pentru tine, dar și să-ți ofere tot ce îți dorești. Mereu când te vei întâlni cu un nativ al acestei zodii, te vei simți apreciat și iubit.

 

VĂRSĂTOR

Cei din această zodie sunt împătimiți ai cadourilor speciale, fiind și extrem de lipicioși cu persoana iubită. Așadar, ei știu cum să mențină focul iubirii aprins, motiv pentru care sunt perfecți dacă-ți dorești o relație serioasă și de lungă durată.

 

PEȘTI

Nativii zodiei Pești îți vor demonstra afecțiunea lor la orice pas, fie printr-un cadou, ori prin gesturi ce pot părea nesemnificative, dar care au mult de spus pentru partener. Ei trăiesc pentru a-și face partenerul fericit, își fac un scop din asta.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide