TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Portarul italian Gianluigi Buffon şi-a anunţat miercuri retragerea, postând pe reţelele sociale un mesaj şi un clip. La 45 de ani, Buffon a disputat 28 de sezoane ca fotbalist profesionist.

Gianluigi Buffon

45 de ani, 28 de sezoane, peste 1100 de meciuri în cariera profesionistă, 3 cluburi, 30 de trofee cu echipele de club sau echipa naţională şi peste 45 de trofee individuale – aceasta este cariera în numere a lui Gianluigi Buffon, portarul echipei italiene Parma, care a anunţat miercuri – printr-o postare pe Twitter, că se retrage din cariera competiţională: „Asta este tot, oameni buni! Voi mi-aţi dat totul. Eu v-am dat totul. Am reuşit împreună”, aceste este mesajul prin care Buffon şi-a luat adio de la fani.

Campion al lumii cu Italia, în 2006, şi ultimul reprezentant al acelei echipe aflat încă în activitate, Buffon a debutat la 19 noiembrie 1995, pentru Parma, şi a mai jucat în carieră doar pentru alte două echipe: Juventus Torino şi PSG.

Buffon a fost selecţionat de 176 de ori în „unsprezecele” Squadrei Azzura şi a jucat trei finale de Liga Campionilor, toate pierdute, cu Juventus Torino.

Sursa: News.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide