TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

1. „Mank” (2020)

Dacă vrei un bilet către o călătorie în timp, nicăieri altundeva decât la Hollywood, atunci „Mank” e filmul potrivit. Deși a pierdut Oscarul în 2021 pentru cel mai bun film, a câștigat totuși două statuete, una dintre ele și cea mai valoroasă fiind pentru cea mai bună cinematografie/ imagine.

2. „Mystic River”

În cazul în care te-au bântuit gânduri cum că viață e ciudată și ia întorsături la fel de caudate, pentru că ne înstrăinează de prietenii din copilărie și ne face să uităm unii de alții, „Mystic River” e filmul potrivit. Bijuteria cinematografică e povestea a trei prieteni din copilărie pe care viața îi desparte: unul este fost pușcăriaș, altul ajunge polițist, iar cel de-al treilea nu e capabil nici peste ani și ani să depășească o traumă din copilărie.

3. Monster

Mulți actori aderă la transformări incredibile pentru rolurile pe care trebuie să le interpreteze. Unii trebuie să slăbească, alții să ia în greutate.

4. „Icarus” (2017)

Un film documentar care se simte ca un thriller. Dacă l-ați ocolit până acum trebuie să știți că a câștigat Oscarul și e un film fascinant, intim, mai autentic decât un thriller sau o dramă.

5. „Crouching Tiger, hidden dragon” (2000)

Este un film de aventură și acțiune pe care îl poți compara cu o poezie în mișcare. La momentul lansării filmul era deja cunoscut în lumea occidentală pentru una dintre cele mai bune ecranizări, poate chiar cea mai bună a clasicului roman Rațiune și simțire de Jane Austen.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide